Бърнли и Арсенал не успяха да излъчат победител

NetNews

Бърнли и Арсенал завършиха 1:1 в мач от 27-ия кръг на Висшата лига. Пиер-Емерик Обамеянг даде аванс на Арсенал след пас на Вилиан още в 6-а минута. Домакините изравниха в 39-а минута след груба грешка на Гранит Джака, който се намеси неудачно и позволи на Крис Ууд да прати топката в мрежата.

Арсенал губи точки от Бърнли за втори път този сезон, след като през есента у дома лондончани загубиха от този съперник с 0:1. Арсенал остава на 10-о място в класирането с 38 точки, докато Бърнли запази 15-а позиция с 30 точки.

Лондончани започнаха силно срещата и поведоха още в 6-та минута. Пиер-Емерик Обамеянг проби по лявото крило, влезе в наказателното поле и с удар в близкия ъгъл направи 1:0, въпреки че Поуп игра с топката.

В 39-та минута Крис Ууд изравни, след като Гранит Джака го уцели в гърдите. Футболистът на Арсенал опита да подаде надясно, но прати топката на гърдите на Ууд, който само я насочи в мрежата за 1:1.

В 75-та минута гостите имаха претенции за дузпа за игра с ръка на Ерик Питърс в наказателното поле. Реферът не реагира.

Малко преди края се стигна до спорна ситуация. Първоначално реферът Андре Маринър изгони играч на гостите и отсъди дузпа за Арсенал. След това обаче се консултира с ВАР и отмени и двете си решения.

Букайо Сака стана най-младият играч на лондончани, достигнал 50 мача във Висшата лига.

Със спечелената точка Арсенал остава на 10-то място в класирането с 38. Бърнли е на 15-то място с 30.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Райна разкри изпотяваща гледка от сауната (СНИМКИ)

Райна изпоти представителите на силния пол с изпълненията си от сауната, като горещите кадри поп фолк дивата качи в личния си профил в социалните мрежи. Коментарите към тях, разбира се, заваляха без да ѝ се налага да чака много. Пилето на поп фолка, както все още продължават да наричат често […]