Вальо Михов разочарован от поведението на Роналдо на пресконференцията

NetNews

Бившият президент на БФС и Професионалната футболна лига Валентин Михов заяви пред колегите от "БНР", че суперзвездата на португалския национален отбор – Кристиано Роналдо е направил лошо впечатление с действията си по време на пресконференцията преди няколко дни.

Припомняме, че нападателят отмести две бутилки на генералния спонсор на Евро 2020 така че да не се виждат пред него и посъветва журналистите да пият вода, придърпвайки шише вода към себе си.

"Аз се радвам, че вече виждаме по 60 000 зрители по трибуните (има предвид мача Унгария – Португалия в Будапеща, б.а.). Започва оздравяване след пандемията. Колкото до решението на унгарците да запълнят целия капацитет на стадиона – всеки си нови отговорността.

Играчи като Роналдо на терена въобще не ги коментирам, той е велик, но ми направи лошо впечатление на пресконференцията – той осакати рекламата на генералните спонсори. Играчите трябва да бъдат съпричастни към тези, които си дават парите.

Звезди като него получават милиони от спонсорски договори и трябва да бъдат стриктни в поведението си. За мен трябва да има санкции. Аз съм част от този рекламен бизнес и мога да кажа, че намаляха рекламите в спорта, защото в тази пандемия бизнесът няма възвръщаемост.

А стойността на рекламата зависи от приходите на даден бизнес. Има голям спад, но затова се радвам, че публиката се върна по стадионите", каза Михов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пристига Зоран Заев

Премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев идва в България за среща с президента Румен Радев и министър-председателя Стефан Янев. Акцент във визитата е задълбочаването на двустранния диалог и перспективата за постигане на реален напредък в процеса на европейска интеграция на Република Северна Македония. Вчера пред БНТ премиерът Стефан Янев […]