Вижте с кого ще се бие Владимир Кличко при завръщането си на ринга

NetNews

Шанън Бригс обяви, че е приел битка с Владимир Кличко, който е готов да се завърне на ринга. Това стана в подкаста Toe 2 Toe на “Скай Спортс”, където 49-годишната американска боксова легенда сензационно заяви, че му е бил предложен мач с бившия абсолютен шампион в тежка категория, който той моментално приел.

“Днес (б.р. вчера) се съгласих да се бия с Владимир Кличко при завръщането му. Вие сте първият човек, който научава това, дори жена ми все още не знае. Момчета, вие сте първите, кълна се в Бог. Все още никой не знае това“. Току-що ми се обадиха, искам да кажа преди час-два, и ми казаха: “Хей, искаш ли да се биеш с Владимир Кличко”? Аз отвърнах: “Да”. Нямаше нужда да ме питат втори път. Веднага приех и казах: “Хайде, шампионе” (б.р. Фразата Let’s go, champ! е като запазена марка за Бригс).

След загубата с нокаут от Антъни Джошуа през април 2017 г., Кличко сложи край на кариерата си, но в последно време често говори пред медиите, че иска да се върне на ринга, за да се опита да счупи рекорда на Джордж Форман като най-стария шампион тежка категория. Форман го направи на 45 години и 10 месеца, когато победи с нокаут Майкъл Мурър през 1994 г. През март Кличко навърши 45 години, а Бригс – 49. Американецът за последно се би през май 2016 година.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Теменужка Петкова: Енергийният министър изрече големи лъжи

„Енергийният министър изрече поредица от огромни лъжи, които според мен целят не тези хора да бъдат полезни, а да се всява паника и да се правят внушения. По този повод правя това изявление, за да имат гражданите яснота”, заяви бившият министър на енергетиката Теменужка Петкова на извънреден брифинг. По-рано днес […]