Вратарят на Байер Леверкузен изуми с изключителни познания (ВИДЕО)

NetNews

Вратарят на Байер (Леверкузен) и на националния отбор на Финландия Лукаш Храдецки показа изключителни познания при участието си в предизвикателство, организирано от медийната служба на „аспирините“. Задачата на Храдецки беше да определи кое знаме на коя държава принадлежи. Времето му за отговор беше неопределено.

31-годишният страж започна изключително силно и правилно отговори на първите 14 загадки. След това му показаха знамето на Туркменистан и след 10-секунден размисъл даде грешно предположение – Таджикистан.

Сред показаните знамена имаше и такива на екзотични африкански държави като Бурунди и Буркина Фасо, но Храдецки нямаше грешка, познавайки дори флага на Антарктида. Той дълго обмисля отговорите за знамената на Папуа Нова Гвинея и Екваториална Гвинея, но не сбърка.

Втората му грешка беше на 54-ия въпрос, когато обърка знамето на Кот д`Ивоар с това на Ейре. След това финландският вратар нямаше грешка до края и финалният резултат беше 90 познати знамена от 92 възможности.

От началото на сезона Лукаш Храдецки е участвал в 21 мача от Бундеслигата, в които е допуснал 22 гола. Той играе в германския футболен елит от 2015 г. Първоначално беше част от Айнтрахт (Франкфурт), а през 2018-а премина в Байер (Леверкузен).

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Издирват собственика на заведението с пируващите полицаи

Приключи проверката след сигнала за среднощен купон с участието на униформени в заведение край Сандански. На място беше установено е, че заведението не работи. Собственикът ще бъде глобен, след като се установи самоличността му, съобщи БТВ. Екип на медията е бил на място и е установил, че вратата на заведението […]