Вратарят на националния отбор на Португалия почина на 32-годишна възраст

NetNews

Вратарят на националния отбор на Португалия по хандбал и Порто Алфредо Кинтана почина на 32-годишна възраст, потвърдиха от клубния му тим.

В понеделник Кинтана получи сърдечен удар по време на тренировка и беше приет в болница, където беше поставен в изкуствена кома и на апаратно дишане, което поддържаше функционирането на сърцето и белите дробове. Лекарите бяха констатирали спиране на сърцето за продължителност 45 минути. След това компютърната томография разкри мозъчен оток, причинен от продължително спиране на сърцето.

"Нашият скъп Алфредо Кинтана почина днес. Той завинаги ще бъдете запомнен като един от нас, истински дракон. Почивай в мир!", се казва в съобщение на Порто.

Кинтана играе за Порто от 2010 година, а е част от националния отбор на Португалия от 2014 година, с чийто екип игра на Световното първенство през януари.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Слави Трифонов атакува парламента от Варна и Стара Загора (ВИДЕО)

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов ще води листата на формацията във Варна и Стара Загора. Това обяви самият той по телевизията "7/8 ТВ", както и на фейсбук страницата си, където представи на живо и експертите в партията си. 3,5 млн. сънародници гласуваха на референдума, но сегашната политическа класа […]