Гари Невил се размечта за титла на Манчестър Юнайтед

NetNews

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил отказа да изключи “червените дяволи” от битката за титлата в Премиър лийг. Играчът има зад гърба си осем титли като играч под ръководството на сър Алекс Фъргюсън, а сега работи като коментатор за “Скай Спортс и често критикува представянето на тима, но този момент насърчи феновете да повярват преди голямото дерби срещу Ливърпул в неделя.

Снощи момчетата на Оле Гунар Солскяер успяха да спечелят минимална победа с 1:0 в гостуването на Бърнли и се изкачи еднолично на първото място преди гостуването на мърсисайдци с 36 точки от 17 мача, докато играчите на Юрген Клоп са събрали 33 от същата бройка срещи.

“Не мисля, че някой казва, че Манчестър Юнайтед ще спечели титлата, но е факт, че са в борбата – “уоу”. Не бих си го представил. Това е странен сезон и защо феновете на Юнайтед да не повярват? Погледнете атакуващото им трио, вижте халфовата линия, Бруно Фернандеш, там има някои фантастични играчи. Останалите тимове не са в най-добрата си форма. Манчестър Сити остава на заден план и никой не говори за тях, но те са в много добра форма и са истинска опасност. Следващите няколко дни ще са забавни и няма да са много комфортни за Ливърпул,” заявява бившият десен бек.

Все пак Невил не посочи директно, че бившият му тим може да грабне титлата, но акцентира върху продължаващите колебания и многото изненади в резултатите всяка седмица, което е нещо, от което от “Олд Трафорд” могат да се възползват, подчерта той.

“Сега имат върху какво да надграждат, духът е висок, след като бяха спечелени някои мачове, в които не се представиха на най-високо ниво и можете да видите как се поздравяваха. Някои от най-добрите играчи започнаха да показват на какво са способни в продължителни периоди от време. Вярвам, че могат да имат един наистина специален сезон. Странно е, но всичко се променя всяка седмица, никога не знаеш какво ще стане и има момент на непредсказуемост, което може да бъде използвано от Юнайтед,” смята Гари Невил.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Износът ни за ЕС е спаднал с 5%

Износът на стоки от България за ЕС намалява с 5.6% през периода януари – октомври 2020 г. и е в размер на 29 762.1 млн. лева. Данните на Националния статистически институт са в сравнение със същия период на 2019 г. Основни търговски партньори на страната ни са Германия, Румъния, Италия, […]