Голяма издънка за Леброн Джеймс и компания – отпаднаха от плейофите в НБА

NetNews

Шампионът на НБА Лос Анджелис Лейкърс отпадна в първия кръг на плейофите. Това се случва едва за шести път в историята, а последният случай е от 2015 г. със Сан Антонио Спърс. Отпадането в първия кръг е изключително срамно за Леброн Джеймс, тъй като баскетболната звезда за първи път в кариерата си е елиминиран в толкова ранна фаза от плейофите.

"Езерняците“ бяха отстранени с 2:4 в серията от Финикс Сънс. „Слънцата“ спечелиха три поредни победи, а в последната се наложиха със 113:100. Девин Букър се отличи с 47 точки за успеха. Във втория кръг от плейофите на Западната Конференция на НБА Финикс Сънс ще се изправи срещу Денвър Нъгетс, който победи Портланд Трейл Блейзърс със 126:111 и спечели с 4:2 серията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Карадайъ ще се срещне с Ердоган в Турция

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ ще се срещне с президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган по негова покана, съобщи БНР, позовавайки се на информация в други медии. Срещата ще се проведе в Истанбул. Карадайъ е поканен освен от Ердоган и от лидерите на основните политически партии в Турция – Народно-републиканската […]