Гуардиола: Холанд е един от най-добрите нападатели в света

NetNews

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола коментира жребия за четвъртфиналите в Шампионската лига, който противопостави неговият отбор на Борусия (Дортмунд).

"Не съм гледал много мачове на Борусия, но в паузата за националните отбори ще имам тази възможност. Те са наистина добър отбор. Дортмунд е труден съперник, но всеки на тази фаза е. Ще се опитаме да изиграем добър първи мач, след това добър втори. Ако го направим, ще продължим. Ако те го направят, те ще се класират", заяви Гуардиола.

Испанецът засипа с похвали нападателя на германците Ерлинг Холанд: "Цифрите говорят достатъчно. Той е един от най-добрите нападатели в света. Гледал съм няколко негови мача. Всеки познава качествата му".

Преди да насочат мислите си към Шампионската лига "гражданите" имат четвъртфинал в Купата на Англия. Утре те гостуват на Евертън.

"Качеството на играчите е там, няма съмнение в това. Те се борят за класиране в Шампионската лига. Това показва колко добре са се представили. Карло Анчелоти е ръководил едни от най-добрите отбори в Европа – Милан, Ювентус, Наполи, ПСЖ, Реал Мадрид. Навсякъде е имал успехи. Той ми помогна, когато започвах. Посетих го, когато бях в Милан. Възхищавам му се много", сподели Гуардиола.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Жители на софийския район "Красно село" поискаха оставката на кметицата

Протест с искане за оставката на кмета на район “Красно село” се проведе тази вечер в София, предаде Нова телевизия. Недоволните от управлението на Росина Станиславова се събраха пред районната община. Жители на района я упрекват в занемаряване на кварталите, липса на комуникация и неумение да се усвояват средства за […]