Джокович: Ще докажа, че контузията ми е истинска!

NetNews

Световният №1 в тениса Новак Джокович ще се бори за своята девета титла от Откритото първенство на Австралия в неделя. Пътят към финалния дуел срещу руската машина Даниил Медведев обаче не мина без подводни камъни, като най-големият от тях бе контузията в коремните мускули, която сърбинът претърпя още по време на двубоя си от третия кръг срещу американеца Тейлър Фриц, завършил при 3:2 сета в полза на Ноле след безупречна игра в последната част от мача.

Тази травма обаче бе приета от феновете като "мистериозна", тъй като Джокович не показа сериозни колебания в следващите си три двубоя по пътя към финала, побеждавайки последователно Милош Раонич и Александър Зверев с по 3:1 сета, а след това и Аслан Карацев с 3:0 на полуфиналите. Носителят на 8 титли от Australian Open обаче е готов да покаже на света, че контузията му не е някаква си измислица, както мнозина вярват. Именно затова Джокович разкри по време на пресконференцията си след победата над Карацев, че в момента снима документален филм около възстановяването си, който ще излезе до края на годината.

"Възстановяването от контузията заема 100% от времето ми в последните пет дни. Всъщност, дори в момента правя документален филм, за да могат всички да видят за какво става въпрос. Ще бъде готов до края на годината. Записахме доста неща, през които преминах през последните няколко месеца, така че ще може да видите всичко във филма", разкри световният №1.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Убийството в Кюстендил извършено с особена жестокост

Окръжа прокуратура в Кюстендил излезе с нови данни за убийството в града. Ето какво съобщават от държавната институция: Под ръководството на Окръжна прокуратура – Кюстендил се водят действия по разследване на умишлено убийство, извършено с особена жестокост. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 116, ал. 1, вр. чл. […]