Ето го план „Б“ за спасението на Левски

NetNews

Собственикът на Левски – Наско Сираков, работи по така наречения план "Б" за финансовото оцеляване на клуба. Поредният опит на "синьото" ръководство е свързан със "Софийска вода", твърди "Тема Спорт".

Идеята е за едро спонсорство в рамките на една или две години. "Софийска вода" АД е най-големият ВиК оператор на територията на България. Компанията е част от Veolia и е създадена през октомври 2000 година по силата на 25-годишен договор за концесия.Чрез него Столична община преотстъпва на дружеството експлоатацията и поддръжката на ВиК системата в София.

Компанията майка от Франция в различни периоди от време бе спонсор на Лион и Дижон, както и на германския Динамо (Дрезден), и на румънския Петролул.

Според вестника няма информация дали "Софийска вода" има намерение за сериозно партньорство. Наско Сираков е минал на по-високо ниво преговори и се очаква скоро да има някаква яснота.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Премахват срочните депозити, ще спрем ли да държим парите си в банка

Банките премахват срочните депозити. Заради натрупаните резерви някои от най-големите търговски банки обявиха, че отказват да откриват нови влогове, съобщава NOVA. През последната година в трезорите влизат повече пари, отколкото излизат, което води до допълнителни разходи за финансовите институции. Идва ли краят на срочните депозити и къде да държим парите […]