Ето как Меси танцува с трофея от Копа Америка (ВИДЕО)

NetNews

След три загубени финала на Копа Америка, снощи капитанът на Аржентина Лионел Меси най-после успя да триумфира с трофея в турнира, благодарение на победата с 1:0 над Бразилия на “Маракана”. Ето защо нападателят беше сред тези, които най-много отпразнуваха този триумф. Доказателство за това е и видео, което съотборникът му Серхио Агуеро публикуваха в Инстаграм. На него се вижда как Меси танцува с трофея в съблекалнята, където е окуражаван от останалите играчи на “гаучосите”.

От акаунтите на Копа Америка в социалните мрежи пък качиха видео как още на терена Меси води видеоразговор със семейството си. На клипа може да се види как аржентинецът показва златния си медал на своя син Чиро. Заради съображенията, свързани с пандемията от коронавирус, футболистите не можеха да бъдат в контакт със своите близки по време на турнира.

Absolutely love how happy the ?? players are for Messi ?? ⁣ ⁣ ? @aguerosergiokun pic.twitter.com/Wd8gqNJLpF

— 433 (@433) July 11, 2021 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Спешни рокади в СИК-Каварна заради интимна връзка

Районната избирателна комисия в Добрич e освободила член на Секционна избирателна комисия в община Каварна. Проверка показала, че лицето от СИК е в съпружеска връзка с кандидат за народен представител от листата на партия в региона, информира БТА. Издал ги застъпник на политическа коалиция, който подал сигнал за нарушението. Член […]