Жоан Лапорта разкарва Филипе Коутиньо от Барса

NetNews

Бразилският полузащитник Филипе Коутиньо ще бъде едно от първите имена, което ще бъде поставено в трансферния лист на Барселона за лятото. Ново избраният президент на „каталунците” Жоан Лапорта ще се опита да продаде някои от скъпоплатените звезди на тима с цел да намали разходите за заплати в следващите години.

Трансферът на Коутиньо на „Камп Ноу” се превърна в истински кошмар. Той премина в Барселона през 2018 година за сумата от 142 млн. паунда. В крайна сметка бразилецът бързо се оказа ненужен и бе пратен под наем в Байерн Мюнхен.

След завръщането си от Германия, Коутино остава в периферията на първия отбор. До този момент той има записани едва осем мача.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Захарова: Срив на пейзажа

Британските представители на висши места са в съюз с медиите. Това обяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, цитирана от РИА Новости. Дипломатът коментира ситуацията във Великобритания. Коментарът е за интервюто на принц Хари и Меган Маркъл. Двамата направиха разкрития за отношението в кралския двор. Маркъл заяви, че се […]