Журналист: Гуардиола прогони Серхио Агуеро от Манчестър Сити

NetNews

Журналистът на една от най-авторитените медии "Атлетик" – Сам Лий разкри интересни подробности за напускането на нападателя Серхио Агуеро от Манчестър Сити.

През лятото 32-годишният играч ще си тръгне като свободен агент, след 10 години в клуба. Оказа се, че решението не е на Кун, а на мениджъра Хосеп Гуардиола.

"Според моята информация той няма да остане във Висшата лига, отчасти защото самият той не иска.

Сред обкръжението на Агуеро има известно недоволство. Те разбират, че решението да се освободи Агуеро не принадлежи на Сити, а на Гуардиола. И самият Серхио е недоволен от това. Това не е негово решение и не е решението на клуба, това е решението на Гуардиола.

Що се отнася до слуховете за интереса на Челси, напоследък се пише много за него и е истина.

В същото време сбогуването със Сити не би трябвало да е изненадва Агуеро. Той е готов за това от януари ", каза Лий в подкаста" Защо винаги ние ".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

БДЖ прекрати закупуването на електрически мотриси

БДЖ прекрати процедура за закупуване на електрически мотриси. Процедурата е прекратена поради неявяване на двама от участниците на етап за провеждане на преговори. От съществено значение е и факта, че единствения участник е предложил цена, надвишаваща предвидената прогнозна стойност за изпълнението на обществената поръчка. В момента тече 10 дневен срок […]