Забъркаха страхотна каша около звездата на Ботев Пд

NetNews

Последните няколко дни се заформи страхотна каша около договора на Тодор Неделев с отбора на Ботев Пловдив. Голямата звезда на „канарчетата” призна наскоро, че очаква предложение от шефовете на „жълто-черните” за подновяване на контракта, а ръководните фактори в отбора контрираха, че вече има такова предложение към плеймейкъра на отбора, воден от Азрудин Валентич.

Мениджърът на футболиста, който е бивш играч на Ботев – Иван Чворович, разкри, че наистина има такова предложение към футболиста, но импресариото на Неделев го е върнал към шефовете на клуба с конкретните условия на играча.

Именно на това контрапредложение няма отговор от шефовете на „канарчетата” и не се знае как ще завърши сагата около Тодор Неделев.

Контрактът на юношата на Ботев Пловдив изтича в края на сезона – юни месец, а ако не се стигне до разбирателство между него и родния му клуб, №8 на Ботев ще може да премине със свободен трансфер във всеки един футболен отбор у нас, а и в чужбина.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Съдят мъж, убил куче с лък

Мъжът, който преди почти шест години уби куче с лък на бензиностанция в Пловдив, отново застава пред Районния съд, съобщи БНР. Престъплението бе извършено на 21 юни 2015 г. на бензиностанция на кръстовището между булевардите „Пещерско шосе” и „Копривщица”. Там, докато зареждал колата си, мъжът се подразнил от лаенето на […]