Задължават ЦСКА да откупи футболист при класиране за евротурнирите

NetNews

Много се изговори и изписа за Жул Кейта в ЦСКА. Информациите са различни. Едни гласят, че той продължава да е под наем при "червените" и ще се върне в Ланс след края на сезона. Други – че е откупен от ЦСКА още през зимната пауза на първенството.

В договора му за преотстъпване има клауза, която задължава "армейците" да го откупят от Ланс, ако се класират за евротурнирите през следващия сезон, което трудно може да не се случи, съобщава ТОПСПОРТ. Така че Кейта ще има договор с 31-кратния шампион на България, който ще бъде до лятото на 2024-а година.

Всички в България знаеха, че е бил в родината си заради кончината на негов брат. Всъщност, починали са леля му и негов братовчед. Заради кончината и на леля му, той се е забавил толкова много със завръщането си.

Кейта е обещал на треньора Бруно Акрапович да влезе във форма до две седмици. Футболистът е имал разговори и с хора от ръководството.

Под наем в ЦСКА са още двама играчи – Джером Синклер и Адалберто Пеняранда.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ямбол може да поднесе изненада срещу Берое, прогнозира Б. Младенов

„Баскетболистите на Ямбол показаха, че са мотивирани и мислят за купата”, коментира  пред Sportal.bg бившият баскетболен национал Бойко Младенов преди тазвечершния сблъсък на ямболския тим с Берое. Мачът ще се играе от 20.00 часа в Панагюрище. Много е трудно да се определи кой ще победи, въпреки че Берое е сочен […]