Зидан: Притежаваме нужния характер, ще продължим да се борим

NetNews

Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан говори след трудната победа с 2:1 над Елче в мач от Ла Лига.

"Хареса ми характерът, но ми се искаше да бяхме вкарали по-рано. Предпочитам по-спокойни мачове. Тимът ни притежава нужния характер. Все още имаме шансове както в първенството, така и в Шампионската лига. Ще продължим да се борим и да вярваме в себе си", коментира треньорът.

За четвърти пореден двубой неговият отбор бележи след 85-ата минута. "Този обрат е важен както за Ла Лига, така и за срещата с Аталанта във вторник. Показахме търпение и успяхме. Нямаме право да допускаме много грешки, защото остават само 12 кръга. Длъжни сме винаги да печелим трите точки", добави Зизу.

Французинът даде мнение и за спорната ситуация в 53-ата минута, когато Серхио Рамос претендираше за наказателен удар, но съдията отсъди обратен фал. "Не искам да навлизам в темата за отсъдените дузпи срещу нас и тези в наша полза. Реферите си вършат тяхната работата, а ние се опитваме да вършим нашата си. Видях положението и ми се струва, че като че ли имаше нещо, но арбитърът отсъди друго."

Зидан обясни и експеримента си да заложи на схема 3-5-2: "В крайна сметка спечелихме. Винаги е от полза, когато имаш възможност да използваш нещо различно. И при тази постройка създадохме две-три положения, преди да ни вкарат на нас. И по време на други мачове сме променяли схемата. За нас е важно да можем да играем с трима отзад".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

5 знака, че трябва да смените крема си за лице

Ако сте склонни да пробвате различни кремове за лице, тогава трябва да обърнете голямо внимание на реакциите на кожата си, тъй като тя изпраща сигнали, които могат да ви подскажат дали сте направили добър или лош избор, пише trafficnews.bg. Ето „симптомите“, които не трябва да пренебрегвате, когато използвате овлажнител: 1. […]