Зингаревич зарадва феновете на Ботев (Пловдив)

NetNews

Руският бизнесмен Антон Зингаревич говори пред медиите след равенството на Ботев (Пловдив) с Черно море. Той обяви, че сделката за закупуването на клуба скоро ще бъде осъществена.

"Завършването на сделката по придобиването на Ботев (Пловдив) е формален процес. Мисля, че скоро ще успеем да я завършим. Знам, че всички свързани с клуба се вълнуват какво се случва. Мога да им кажа, че сме започнали този проект, нещата не се случват толкова бързо. За мен обаче това е дългосрочен проект, работим усилено".

"Феновете не са доволни, че загубихме толкова мачове, но това е началото. Знам, че със здравата работа, която вършим всички, се подобряваме с всеки изминал ден. Трябва да използваме този трансферен прозорец по най-добрия начин, да подобрим отбор. Според мен бъдещето на клуба е светло".

"В момента финансовата ситуация за всички клубове по света е трудна. Всички имат затруднения, но няма какво да направим. Мисля обаче, че ние ще се справим и ни очакват по-добри времена", каза Зингаревич.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бабикян: Позата на жертва е любима на Борисов

Жалостта към Борисов сега се е превърнала в национална игра, която се играе от всички освободени от служебния кабинет, назначен от президента Радев. Това коментира Арман Бабикян от ”Изправи се! Мутри вън!” във видео от фейсбук страницата на ”Отровното трио”. "Сълзливата поза на хората на Бойко Борисов стигна до там, […]