Златно момиче на художествената ни гимнастика: Отново се разминах на косъм от смъртта (ВИДЕО)

NetNews

Златното момиче на българската художествена гимнастика Цветелина Стоянова разкри, че отново се е разминала на косъм от смъртта.

Тя се включи на живо в “Инстаграм”, за да разкаже за ужасна случка, която за малко да я убие.

“Ако днес имам честта да съм жива и да съм тук, може би не е случайно. Днес за пореден път Господ ме запази жива в една много тегава ситуация", заяви тя още в самото начало на видеото.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tsvetelina Stoyanova ? (@malvinkamm)

Тя разказва, че се е разминала на косъм със смъртта, след като автомобил едва не я блъска на пешеходна пътека. Стоянова била на огромна пешеходна пътека, на която тръгнала да пресича, но видяла, че се е засилил автобус от градския транспорт и решила да застане на пешеходната пътека, но без да тръгва.

"Не харесвам хора, които стоят на пешеходната пътека и чакат. Човекът спря, аз му кимнах и тръгнах. И понеже съм съвестен гражданин, реших да се забързам в пресичането си, за да не бавя хората. Един човек тръгна да изпреварва по трамвайните релси. Не съм сигурна как точно спрях, защото се бях затичала, но спрях и успях да се върна. Човекът наби спирачки, но този зад него не наби, не можа, не реагира, беше много хлъзгаво. Удари предния, той изхвърча напред, аз се дръпнах назад и се разминах на косъм, няма и косъм. Видях в очите му истински ужас, все едно е видял призрак. Всички седяхме и се гледахме и никой не можеше да повярва какво се е случило и че аз съм невредима. разказа Цветелина.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tsvetelina Stoyanova ? (@malvinkamm)

Тя сподели, че в последно време наблюдава изключително много безразсъдни шофьори. Не се оправдава и споделя, че е млад и неопитен шофьор самата тя, но смята, че е важно да се спазват правилата за движение по пътищата.

Световната шампионка разказа още, че преди месец тя била от другата страна – като шофьор и е щяла да блъсне жена на пешеходна пътека.

"Извиних се сто пъти, но не слязох да кажа нищо, тъй като цялата треперех", разказва многократната медалистка, която дори имала чувството, че била на сантиментри от жената.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tsvetelina Stoyanova ? (@malvinkamm)

"Целият лайф е, за да помоля хората да карат по-внимателно на пешеходни пътеки", допълни още тя.

Припомняме, че на 14 юни 2016 година Цветелина Стоянова падна от шестия етаж на блока, в който живее, но за щастие оцеля, макар и с множество наранявания. Тогава грацията лежа в "Пирогов" до 5 септември и мина през няколко операции, първата от които животоспасяваща. Последваха месеци на рехабилитация преди Цветелина да се възстанови напълно.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tsvetelina Stoyanova ? (@malvinkamm)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Младежи обраха два пъти един и същ пенсионер, задържаха ги

Двама младежи от Кубрат са задържани за грабеж, съобщиха от полицията. Сигналът за деянието е подаден на 28 януари в местното Районно управление от 73-годишен мъж. Възрастният човек разказал, че на 27 януари около 23:30 часа две лица влезли в дома му и със сила опитали да му отнемат сумата […]