Ибрахимович с остро изказване – обвини съотборници за тежката загуба от Аталанта

NetNews

Голмайсторът на Милан Златан Ибрахимович избухна сериозно и предизвика скандал в тима, скачайки на свои съотборници.

39-годишният нападател не остана никак доволен от представянето на някои от по-младите си съотборници и ги обвини за тежката домакинска загуба с 0:3 от Аталанта.

"Нещата много се объркаха. Важното е сега да възстановим енергията и да се съсредоточим към следващия мач. Имаме шанс да компенсираме грешките. Когато ти липсват толкова много играчи и на тяхно място се появят неопитни, се получава така", нападна Ибрахимович по-младите си съотборници.

"Работим усилено и правим жертви. Ние сме зимните шампиони, но това не означава нищо за мен, освен че сме се справили добре за момента. Във всеки мач се иска от нас да побеждаваме, но това не се получи. Трудната част тепърва сега започва. Наистина се чувствах изолиран през първото полувреме. Когато топката стигнеше до мен, имах нуждата от някой, с когото да комбинирам, а вместо това бях сам. Може и пресата на Аталанта да е виновна, но…", добави ядосаният швед.

В момента Милан е на първа позиция в класирането с актив от 43 точки и аванс от 2 точки пред Интер и 6 пред Рома.

Във вторник Милан играе с Интер в мач от 1/4-финалите в турнира за Купата на Италия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Васил Велев: Държавата не трябва да чака европейските чиновници за ваксините

„За да се наводни пазарът на ваксини у нас трябва да се регистрират всички продукти, които вършат работа. Не трябва по странни геополитически причини да загърбваме някои производители, които доказано имат ефект“. Това заяви в студиото на „Здравей, България“ председателят на Асоциацията на индустриалния капитал Васил Велев. Той добави, че […]