Играч на Реал Мадрид: Нямам никаква представа къде ще продължи кариерата ми

NetNews

Футболистът на Реал Мадрид, Браим Диас коментира важни теми около бъдещето си и националния отбор на Испания. Браим се появи пред журналисти на церемония, проведена в знак на уважение към спортисти от Малага, които ще се явят на Параолимпийските игри през лятото и заяви, че е доволен от развитието си и скоро очаква да бъде повикан за мъжкия национален отбор на „Ла Фурия“.

Полузащитникът на Реал Мадрид, който бе отдаден под наем в Милан през миналата кампания, е убеден, че Испания ще се класира за следващата фаза на Евро 2020, защото е „много добър отбор, на който му липсва малко късмет“.

Браим Диас вероятно ще бъде част от отбора на Испания на Олимпийските игри в Токио, макар селекционерът Луис де ла Фуенте все още да не е обявил финалния списък с играчи. „За мен е една мечта да бъда на Олимпиадата, очаквам да ме повикат, ако не – ще бъда изненадан“, каза той.

Той коментира и бъдещето си, като заяви, че не е наясно какво ще бъде то: „Доволен съм с всичко преживяно до момента. Реал Мадрид и Милан са много големи отбори, но истината е, че за момента нямам идея къде ще продължа. Очаквам скоро да разбера. Бях щастлив в Мадрид и съм много щастлив в Милано, където постигнахме голямата си цел. Ще видим какво ще се случи“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

24 юни 1241 г. Умира цар Иван Асен II

На 24 юни 1241 г. умира цар Иван Асен II. Според изворите българският владетел умира около празника на св. Йоан (24 юни). Цар Иван Асен II (1218 г. – 1241 г.) е голям дипломат и политик, син на цар Асен I. Поради гоненията на привържениците на Асеневци, предприети от цар […]