Изненадваща инспекция на „Колежа“

NetNews

Потенциалният нов финансов благодетел на Ботев (Пловдив) – Антон Зингаревич, е разгледал в неделя следобед строежа на стадион "Христо Ботев", съобщават колегите ни от dsport. Бизнесменът е в Пловдив от онзи ден, а вчера изгледа двустранната игра на отбора.

Днес Зингаревич е направил изненадващо посещение на стадиона, който започна да се изгражда с пълни темпове. Той е бил в компанията на новия старши-треньор на тима Азрудин Валентич.

Визитата не е била планирана предварително и поради тази причина е нямало хора, отговорни за строителните работи, които да разяснят на Зингаревич подробности около това как ще изглежда стадиона на "канарчетата".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Португалия гласува за президент

Днес в Португалия протича предварително гласуване за президентски избори, съобщи ТАСС. Избирателите могат да гласуват предварително. Редовният вот ще се проведе след седмица. Гласуват тези с предварителна регистрация. В Лисабон се образуваха опашки. Рекорден брой избиратели са подали молби за предсрочно гласуване. Седем са кандидатите за президентския пост. Предварителните проучвания […]