Йордан Лечков: Борислав Михайлов пак ще се кандидатира за президент на БФС

NetNews

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков обяви, че Борислав Михайлов ще се кандидатира отново за президент на централата. Лично аз ще издигна кандидатурата му, добави екзекуторът на Германия пред "Блиц". Лечков добави, че расисткият скандал от мача с Англия през 2019 година е бил изпипан като по холивудски сценарий.

"Покрай БФС се вдигна излишен шум. Аз отдавна съм казал, че футболният съюз си има президент, че всичко друго е нелегитимно. Че няма как да има конгрес в момента, а когато му дойде времето – т.е. през февруари 2022-а. Появиха се кандидат-президенти. Стягат хората кампания, лошо няма, но конгресът е още далеч. Категорично не бях изненадан от завръщането на Боби. Категорично. Защо да ме изненада, след като Боби си беше и е президент на БФС.

Неговата оставка беше една скалъпена история. Принудиха го да я подаде. Сещате се кой стоеше зад всичко това – т.нар. расистки скандал беше изпипан сякаш по холивудски сценарий. Майсторски и професионално. Следващият президент трябва да е пак Борислав Михайлов. Той ще се кандидатира. Нали искате новини – ето ви новина. Гореща новина или както му казвате – топ новина. Боби ще се кандидатира отново и аз ще издигна кандидатурата му. Бъдете сигурни, че много хора пак ще го подкрепят", заяви Лечков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Авария образува фонтан на "Симеоновско шосе"

Авария на водопровод образува огромен фонтан на булевард "Симеоновско шосе" в София. За това сигнализираха свидетели, съобщи БНТ. Аварията е станала около 19,30 ч. тази вечер, а водната струя е била толкова голяма, че се е виждала от километри. Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина