Канидатът за купувач на Левски заминава за САЩ, за да финализира сделката

NetNews

Канидатът за купувач на Левски Джоузеф Диксън заминава утре за САЩ. Там младият биезнесмен ще финализира сделката за закупуването на "сините".

Именно дружество, регистрирано в САЩ, ще стои зад сериозната инвестиция.

"Заминавам за Щатите, но това е за целите за завършване на някои неща. Работа по сделката. Транзакцията да бъде одобрена и финализирана. Физически трябва да съм там, след което се връщам тук, за да финализираме нещата. Имаме ограничения във времето. Трябва да гарантираме и треньора. Желанието ми е да съм тук постоянно, да гледам мачовете, но да не се намесвам.

Някой ми беше казал, че имало статия, че бягам от България и няма да се върна. Тук съм, за да завършим нещата. Оставете действията да говорят по-силно от думите", заяви Диксън.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Смъртността в Италия е най-високата от Втората световна война насам

През миналата година в Италия са починали 746 146 души. Това е най-големият брой през периода след Втората световна война, предаде SIR (Servizio Informazione Religiosa), позовавайки се на данни на Националния статистически институт и Висшия здравен институт на републиката. Смъртните случаи в Италия през 2020 г. са със 100 526 […]