Касано: Кристиано Роналдо мисли само за своите голове и рекорди

NetNews

Бившият национал на Италия Антонио Касано изрази мнение, че португалската суперзвезда Кристиано Роналдо е фокусиран повече върху личните си рекорди и постижения, отколкото върху каузата на Ювентус.

"Ако продадете Кристиано, ще разполагате със 100 милиона евро, с които да вземете двама топ играчи", каза Касано в онлайн разговор с друг бивши нападател на "Скуадра адзура" – Кристиан Виери.

Касано вярва, че именно Кристиано Роналдо е бил основният виновник за раздялата на Старата госпожа с наставника Маурицио Сари, което пък доведе и до назначението на Андреа Пирло. Според Касано Кристиано Роналдо не е отборен играч.

"Кристиано мисли само за своите голове и рекорди. Ако си президент на един клуб и искаш да започнеш нов цикъл, не може натовариш един треньор новобранец с отговорността да бъде треньор на някой като Роналдо", заяви носилият фланелките на Рома, Реал Мадрид, Интер и Милан бивш нападател.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Костадинов: Борисов ще се извини ли като Меркел?

Има избор. Обикновено пропагандата внушава, че избор няма и че всичко е предопределено. На последните избори ще участват 30 или 31 партии. Има предложения и идеи най-различни и за всеки. Това заяви в студиото на предаването "Делници" председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов. Според него е хубаво хората да виждат в […]