Касано: Флорентино Перес е папата, кралят и кардиналът в Реал Мадрид

NetNews

Бившият нападател на Реал Мадрид Антонио Касано коментира голямата власт, с която разполага клубният президент Флорентино Перес.

"Аз съм бил в Реал Мадрид и клубът е различен от всички останали. В момента Флорентино е папата, кралят и кардиналът. Ако той ти предложи едно, а имаш сделка с друг клуб, който ти предлага три пъти повече, Перес ще реши дали ще останеш в отбора. Ето, Лука Модрич щеше да си тръгва, но остана и спечели "Златната топка". При Фабио Канаваро беше същото. През 2006-а той играеше добре с Ювентус, но можеха да дадат наградата на Джанлуиджи Буфон или пък на Зинедин Зидан, ако не беше ударът му срещу Марко Матераци на финала на Мондиала. Преди няколко години Златан Ибрахимович се пошегува, че "Златната топка" винаги я печели Перес", заяви Касано пред BoboTV, напомняйки за думите на шведа от 2018-а, че Лионел Меси спори за приза с Флорентино Перес, а не с Кристиано Роналдо.

Бившият италиански национал коментира и дербито между Ювентус и Милан, завършило с победа с 3:1 за "бианконерите". "Юве имаха важни отсъстващи, но разполагат с 25 много добри играчи. Всички те са на доста високо ниво. Накрая спечелиха благодарение на резервите Деян Кулушевски и Уестън Маккени, въпреки че Роналдо изигра слаб мач. Пауло Дибала и Федерико Киеза не можеха да бъдат спрени, те унищожиха Тео Ернандес. Ювентус има същата финансова и структурна мощ като Реал Мадрид, Барселона и Байерн (Мюнхен)", допълни той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Могат ли да изгонят Тръмп?

Ерата Тръмп приключва на 20 януари. А може би дори още по-рано? След щурма на Капитолия демократите настояват той да бъде освободен още сега. Могат ли да го изгонят? След щурма на Капитолия се множат призивите за импийчмънт на президента Доналд Тръмп. Юридическата база за това би била 25-ата поправка […]