Кобрата: Това е моят момент да стана световен шампион

NetNews

Българинът Кубрат Пулев заяви, че превъзхожда Антъни Джошуа и най-важното за него е да стане световен шампион. Пулев излиза в събота в Лондон срещу британеца Антъни Джошуа, който ще защитава шампионските си колани в тежка категория в четири от петте версии.

"Очаквам труден мач, но искам и трябва да победя. Подготвих се добре в последните 4-5 месеца. Тренирах здраво. Готвих се на 2200 метра в планината, което ще бъде важно за 10, 11, 12 рунд. Чувствам и знам, че съм по-добър от Джошуа. Виждаме много грешки от Антъни, много негови лоши страни. Мисля, че те си остават. Най-важното нещо е как ще се представя аз в събота. Смятам, че го превъзхождам във всички компоненти – опит, техника, скорост, движение, мислене. Със сигурност ще се нуждая от най-доброто от себе си, за да победя. Много съм съхранен като боксьор, въпреки опита, който съм натрупал. Важното е, че сега имам много енергия, пауър и психическа сила", каза Пулев.

"За мен най-важното е да стана световен шампион. Това е моят момент. Ако победя, ще бъда много щастлив за мен, за България. Това ще влезе в българската история и ще даде самочувствие на страната ми", допълни той.

Пулев беше в същата позиция преди шест години, когато излезе на ринга срещу тогавашния световен шампион Владимир Кличко, но допусна нокаут.

"От загубата от Кличко научих много, промених много неща и сега съм по-добър. Ще видите един нов Кубрат Пулев“, категоричен е 39-годишният българин.

Той смята, че извън него, друг британец – Тайсън Фюри е номер 1 в тежка категория.

"След мен, смятам, че номер 1 е Тайсън Фюри. Той е по-добър от Джошуа", каза Пулев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лекари предупреждават за вредата от мандарините

Всички знаят полезното действие на цитрусите върху организма. Оказва се обаче че както за много други неща, прекалената консумация може да е вредна. "Прекалената консумация на мандарини може да бъде опасна за хората с алергии, страдащите от затлъстяване, диабет или със стомашно-чревни заболявания", съобщи ДарикНюз, цитирайки интервю за диетолога Олга […]