Кошмарът на Шалке 04 продължи и при поредния нов треньор

NetNews

Отборът на Шалке 04 допусна поредния разочароващ резултат, след като загуби гостуването си на Херта Берлин с 0:3 в мач от 14-ия кръг на германската Бундеслига. Матео Гендузи в 36-ата, Джон Кордоба в 52-ата и Кжиштоф Пьонтек в 80-ата минута бяха авторите на трите попадения.

Двубоят на „Олимпиащадион“ беше дебютен за поредния треньор на „миньорите“ през този сезон – Кристиан Грос.

През първото полувреме Шалке стоеше стабилно и можеше да поведе но Марк Ут изпусна сам срещу вратаря.

Все пак домакините поведоха чрез Матео Гендузи в 36-ата минута.

През втората част обаче настъпи сериозен срив в тима на Шалке и логично паднаха още две попадения във вратата им дело на Джон Кордоба в 52-ата и резервата Кшищоф Пьонтек в 80-ата минута.

Херта записа едва четвърти успех от старта на шампионата и тимът се отдалечи на 6 точки от опасната зона, като е на 12-а позиция с 16 точки. Шалке пък няма победа от 30 поредни срещи за първенство и съвсем закономерно е последен в класирането с едва 4 точки.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Турист загина край връх Жълтец

През деня са станали пет инцидента с туристи в района северно от връх Ботев, предаде NOVA. По три от сигналите се работи в момента, съобщиха от Планинската спасителна служба в Троян. Мобилизирани са планински спасители от Ловеч, Троян, Карлово, Калофер, защото условията в планината са много сурови в момента. Около […]