Кроос: Меси не заслужава да е в топ 3 тази година

NetNews

Звездата на Реал Мадрид Тони Кроос изрази мнение, че капитанът на Барселона Лионел Меси не е заслужавал да попадне в тройката за най-добрите футболисти през 2020 г.

Както е известно, аржентинската суперзвезда остана трети за наградите FIFA The Best.

“Левандовски без никакъв спор заслужаваше наградата. За мен обаче Меси не заслужаваше да е в топ 3, защото мисля, че не се справи добре през тази година“, заяви германският халф в подкаста Einfach mal luppen.

Той коментира и факта, че Юрген Клоп измести Ханзи Флик в класацията за най-добър треньор:

„Със сигурност и двамата са големи треньори заради страхотните успехи. Клоп също направи една изненадваща година. Все пак не е толкова важно кой заслужава повече“. „Имал съм само един проблем с Флик (който преди това е бил помощник на Льов в националния отбор). Няколко пъти ме събуди по време на Мондиал 2014, за да отида на закуска, а аз предпочитах да я пропускам. Не ми се стори галантно, но вече е минало“, каза още Кроос.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Типове мъжко поведение, което силно привлича жените

Привличането е сложен механизъм. Това, което един човек намира за привлекателно, на друг може изобщо да не прави впечатление. Външният вид и привлекателното поведение са само на повърхността. Отвъд тях човек бива привлечен от много по-дълбоки и често неосъзнати жестове, което другият прави. Жените като по-емоционални същества, обръщат внимание на […]