Крушарски направи сензационна заявка

NetNews

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски постави изключително високи цели пред отбора за следващия сезон. Пред "Домът на футбола" по Diema sport той разкри, че "смърфовете" ще наблегнат на Лигата на конференциите, но и ще гонят шампионската титла на България.

„За първи път в историята имаме такива успехи в 3 поредни години. Трудно може да се обясни. Това е една постоянност. Дълъг труд. Най-вече колектив, който сме създали", започна той.

„Шампионска титла и най-вече в турнирите. Първо там, а после шампионска титла. Още през следващия сезон ще се борим за шампионска титла. Нашата група е най-силна, така че ще се преборим срещу всеки. Имаме за цел най-малко 3 мача (б.ред. в евротурнирите)", призна Крушарски.

„Отборът който исках, остана. Тези, които са си тръгнали, ще съжаляват. Такива емоции няма да преживеят никога", допълни собственикът на клуба.

"В понеделник ще пусна въпросите към конкурентите. Ако ми отговорят, ще реша кого да подкрепя. Ако ли не, ще се кандидатирам", каза още босът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Асад ще остане на власт. Но как да помогнем на хората в Сирия?

След преброяването на гласовете, подадени на "президентските избори" в Сирия, победителят няма да се казва нито Абдулах Салум Абдулах, нито Махмуд Ахмад Марей. И човек не се нуждае от пророчески способности, за да го предскаже. Двамата дълбоко неизвестни опоненти на Башар Асад нямат никакви шансове, те играят ролята на статисти […]