Лапорта не спира да работи по подновяването на договора на Меси

NetNews

Новоизбраният президент на Барселона Жоан Лапорта тихо работи по новия договор на звездата Лионел Меси. Засега подробностите по него не са известни, но няма съмнение, че контрактът все пак ще бъде доста голям. Настоящото споразумение между двете страни изтича в края на сезона.

Легендата на Барселона може да напусне „Камп Ноу“ след края на сезона, а новото ръководство на клуба, водено от Жоан Лапорта се опитва да предотврати тази възможност.

Скоро се очаква да се проведе среща между Лапорта и самия футболист. За аржентинеца е много по-важно какъв проект ще му предложи президентът на Барселона, отколкото парите и условията по новия договор. При всички положения сумата по новия контракт ще бъде много по-малка в сравнение с предходната. За последните четири години от престоя си в Барселона той получи 555 милиона евро. Решението на Меси ще стане известно в края на месеца и ще разберем какво ще реши той в крайна сметка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Инфекционист: Всички случаи на тромбози са след първата доза „Астра Зенека“

Всички регистрирани до момента случаи на тромбози са след поставянето на първата доза от ваксината на „АстраЗенека“, заяви инфекционистът д-р Трифон Вълков в предаването „Лице в лице“ по бТВ. Така той отговори на един от най-важните въпроси – дали след поставена първа доза от тази ваксина, трябва да се слага […]