Левски е близо до привличането на двама бранители

NetNews

Левски е близо до привличането на две нови попълнения. Такива уверения е получил треньорът Славиша Стоянович от собственика на "сините" – Наско Сираков.

Най-близо до трансфер е чуждестранен централен защитник. Ако всичко по преговорите е наред, той би трябвало да се обвърже с клуба днес или утре. Левски се доближава и до подпис с краен бранител. За такъв от „Герена“ отново оглеждат чуждестранния пазар. Засега в плановете на Стоянович не влиза привличането на българин.

Стоянович настоява общо за четири попълнения. След като бъдат взети централен защитник и бек, сърбинът със словенски паспорт иска още един краен защитник, както и офанзивен халф. Причината е, че не се знае кога ще може да ползва близнаците Борислав и Радослав Цоневи, които се възстановяват от контузии. Ако Левски продаде Найджъл Робърта, може да се наложи и взимането на още един нападател. Засега обаче от „Герена“ не се оглеждат за такъв, тъй като нидерландецьт по-скоро ще остане в състава за пролетния полусезон. До момента Левски привлече двама нови. Това са вратарят Звонимир Микулич и централният защитник Ребин Сулака.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Извънредни новини от Англия: Лампард ще бъде уволнен днес

Старши треньорът на Челси Франк Лампард ще загуби работата си, като се очаква по-късно днес информацията да се потвърди официално. Англичанинът не се е появил на сутрешната тренировка днес, което потвърждава информацията на “The Telegraph” за конфликт между треньорския щаб и собствениците на клуба. Причината за уволнението на Лампард е […]