Левски използва турнето си в Хърватия, за да се пробва отново за една от старите си цели

NetNews

Левски ще използва турнето си в Хърватия, за да се пробва отново за една от старите си цели – Кристиан Димитров. Националът е заложен на дузпата, след като неговият Хайдук е разтърсен на всички нива. Отборът разочарова през есенния полусезон, завършвайки едва на 5-ото място във временното класиране и е на цели 16 точки зад лидера Динамо (Загреб), който отново върви уверено към титлата.

Очаква се новият треньор на Хайдук да направи жестока чистка в отбора, твърдят медиите в страната. Той трябва да посочи вратата на цели 15 играчи. Сред тях попада и Кристиан Димитров.

В същото време защитникът отдавна е в полезрението на Левски. Преди време "сините" отправиха няколко оферти за него и дори се бяха договорили с бившия му клуб Ботев Пловдив за цената му, но самият футболист отказа да премине на "Герена", а впоследствие бе продаден в Хърватия, пише Мач Телеграф.

От Левски търсят попълнения в защита, а Димитров е идеален вариант като години и качества. Стига само този път да приеме предложението им. Иначе той има договор с хърватите до 2023 година. През лятото от Левски се опитаха да върнат у нас и Петко Христов от Фиорентина, но не им се получи.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сачева за Радев: Не може да започнеш консултации със съмнителни политически субекти

Нисък е процентът на работещите в социалните домове, които са готови да се ваксинират срещу COVID-19. Това призна социалният министър Деница Сачева. Тя потвърди, че желаещите да се ваксинират са под 20%. Надява се обаче, че този процент ще нарасне докато дойде моментът за втория етап от ваксинацията, които ще […]