Левски изпуска голямата си звезда без да вземе стотинка за него

NetNews

Националът Станислав Иванов няма да подновява договора си с Левски, който изтича в лятото на 2021 година.

21-годишният атакуващ футболист, който вече няколко месеца е принуден да търпи унижението да гледа отстрани мачовете на любимия си клуб, ще продължи развитието си в друг клуб, твърди "Блиц". Така Левски ще изпусне голяма сума, тъй като Иванов ще си тръгне от "Герена" като свободен агент.

Утехата за Левски все пак е, че при евентуален негов бъдещ трансфер от новия му отбор в друг клуб след време, "сините" ще вземат 20 процента от сумата, платена за правата му. Този дял се полага на тима от "Герена" като първия му професионален договор извън родния му клуб.

Припомняме, че ръководството на "сините" и по-специално Наско Сираков вдигна мерника на Станислав. Причината е, че той отказа трансфер през лятото в Ерцгебирге (Ауе). Немският клуб искаше да привлече Иванов, който обаче категорично отказа да заиграе в тима от Втора Бундеслига. Така Стаси се озова във "фризера" на "Герена" и не играе в официалните мачове.

Отказът да поднови договора си с Левски е неговият контра удар, за това че незаслужено е изваден от състава. А в същото време треньорът на младежкия национален отбор Александър Димитров залага редовно на него, независимо, че е зачеркнат в клуба си.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Автобусни превозвачи се вдигат на протест

Конфедерацията на автобусните превозвачи подготвя протест, съобщава БНР. Причината е подкрепеното от парламента президентско вето върху промените в Наказателния кодекс, засягащи т.нар. нерегламентирани превози. По данни на организацията към протеста ще се присъединят и таксиметровите шофьори. Проявата е планирана за 25 ноември в столицата. От националното сдружение "Случаен превоз" обаче […]