Локомотив Пловдив започна преговори с перуански национал

NetNews

Локомотив Пловдив е в напреднали преговори с перуанския Университарио за нападателя Алекс Варела, научи dsport. Трансферът на 25-годишния футболист се очаква да бъде финализиран в близките дни.

Нападателят в момента е част от националния отбор на Перу на турнира Копа Америка. На този етап Варела взе участие в два от мачовете на отбора от надпреварата. Той се появи в игра при загубата от Бразилия, което беше негов дебют за националния отбор на Перу. След това той влезе през второто полувреме и при победата срещу Венецуела.

На четвъртфиналите Перу ще се изправи срещу Парагвай.

През изминалата зима Локомотив Пловдив подписа с друг перуански футболист Паоло Уртадо, но той не се задържа много дълго време в отбора, тъй като заради лични проблеми двете страни се разделиха през април.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Турист е парализиран след хранително отравяне в Кушадасъ

Възрастен шотландец е парализиран след хранително отравяне по време на почивка в турския курорт Кушадасъ, предаде Би Би Си, разказвайки историята на 71-годишния Малкълм Браун. Първоначално той си мислел, че просто е дехидратиран, но след това краката му са спрели да се движат, а по-късно и ръцете. Браун е бил […]