Любопитни финанси казуси се заформиха между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София

NetNews

Любопитни финансови казуси се заформиха между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София, които трябва да бъдат решени, тъй като са от значение за лицензирането на даден клуб, научи Sportal.bg. Става въпрос за няколко привлечени в ЦСКА 1948 футболисти, които са преминали през ДЮШ на Литекс, а на по-късен етап и през тази на “Армията”. За тях червените дължат компенсации на клубовете, в които те са играли като юноши.

Именно такъв състезател е Марио Топузов. 21-годишният нападател подписа с ЦСКА 1948 преди година, а червените трябва да платят компенсация на Литекс.

Поради тази причина ръководството на ЦСКА 1948 опитва от лятото на 2020 г. да се свърже с колегите си от ЦСКА-София, но засега комуникацията е безуспешна. Тъй като казусът пряко засяга лиценза на клуба, ЦСКА 1948 е уведомил БФС, че тимът от “Армията” не е предоставил фактура и банкова сметка, на която да бъдат преведени парите. През това лято ЦСКА 1948 привлече още няколко играчи, подвизавали се в школата на Литекс преди 2016 г. или в тази на ЦСКА-София след 2016 г., за което отново се дължат компенсации.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Албиносите в Африка - гонят ги и ги убиват като животни

Албиносите в Африка водят крайно опасен живот. Суеверията ги обявяват за хора с магически и опасни сили. Затова ги гонят и убиват. За тялото на един албинос се дават до 65 000 евро. Пандемията създаде нови проблеми. В редица африкански държави имаше локдаун заради пандемията от коронавирус. За тамошните хора, […]