Любо Пенев: ЦСКА е висока летва! Тази емблема много тежи

NetNews

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев остана доволен от играта на своя отбор, но не и от невъзможонстта да отбележи попадение. Тимът от "Българска армия" отстъпи с минималното 0:1 в гостуването си на ЦСКА 1948.

„Има поговорка: „Като не вкараш ще ти вкарат“. Какъв анализ да направиш, като не можеш да вкараш. Аз го резюмирам без да влизам в детайли – ляво, дясно, горе, долу. Това е“, започна Пенев.

„Отборът игра добре, но не вкарваме голове. Това е темата в случая. Трябва да сме много по-концентрирани. Всеки един трябва да си направи заключение играе ли на своите възможности“, добави наставникът на "армейските" футболисти.

„Всеки мач е важен. Срещу нас всеки играе максимално мотивиран. Ние сме ЦСКА, това трябва да е ясно за всеки. Не трябва да подценяваме нито един мач и нито един противник. Трябва да играем на максимално високо ниво. ЦСКА е висока летва. Тази емблема много тежи. Всеки футболист трябва да си направи лична равносметка“, заяви още Ел Голеадор.

„Играта беше спирана много пъти заради ВАР и нарушения за двата отбора. Не засичам колко трябва да е продължението. Може би е било нормално. Четвърти съдия, ВАР трябва да помагат футболистите да се чувстват комфортно“, допълни Пенев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Чорбанов: Щабът беше официален говорител на премиера

"Нямаше никаква комуникация със здравните власти в Народното събрание. Тя беше от два типа: два пъти здравният министър дойде по свое желание в парламента, съгласно правилника, нахока всички, че не спазват мерките и си излезе без да получи никакъв въпрос. Вторият контакт беше в здравната комисия, в която му се […]