Манчестър Юнайтед взима халф от Еквадор за заместник на Погба

NetNews

Манчестър Юнайтед проявява сериозен интерес към Мойзес Кайседо, твърди “Манчестър Ивнинг Нюс”. Талантът е определян като смесица от качествата на впечатляващи имена в световния футбол като Пол Погба, чийто съотборник може да стане скоро и е определян от различни медии като идеален негов заместник.

Евентуалната сделка за 19-годишния младок ще следва наложената вече стратегия за привличането на някои от изгряващите перспективни футболисти, като през лятото по подобна схема бяха взети крилата – Факундо Пелистри за 10 милиона от Уругвай, както и Амад Диао в сделка с Аталанта на стойност 25 милиона, но можеща да достигне до 40 милиона евро.

Кайседо може да се превърне във втория еквадорски футболист, който ще облече екипа на “червените дяволи”, след като преди време на “Олд Трафорд” се подвизаваше Антонио Валенсия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Антоанета Цонева пред ФАКТИ: Хората трябва да имат възможност да гласуват

"Това, което от "Демократична България" казваме е, че ние не сме фиксирани в датата, а сме фиксирани в условията, при които ще протекат тези избори. Това е изключително важно и всички български граждани и политически партии го осъзнават. Това ще бъдат едни безпрецедентни избори като условия. Те трябва да протекат […]