Ман Сити с нов план за Филип Кръстев: Отива във Франция?

NetNews

Талантливият български футболист Филип Кръстев може изненадващо да отиде във Франция. Както е известно, през лятото футболистът на Славия бе продаден на белгийския втородивизионен Ломел, който е част от голямото семейство на Манчестър Сити. По договор бе решено обаче Кръстев да остане през есента при "белите" и от 1 януари да заиграе в Ломел.

От Манчестър Сити обаче са начертали нов план за младока, пишат медии във Франция. Очаква се 19-годишният Филип Кръстев да премине в Троа. Тимът е лидер в Лига 2 и гони промоция в елита. Троа бе купен през лятото от собствениците на Манчестър Сити и стана поредният им сателит.

До дни пък се очаква развитие около преминаването на нападателя на Славия Калоян Кръстев в италианския втородивизионен Фрозиноне.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Откриха труп на мъж до жп линия

Труп на мъж на видима възраст около 50 години е открит до жп линия, минаваща през Казанлък. Това предаде Нова ТВ. Вероятната причина за инцидента е удар от влак. Все още не е ясно кога е станал инцидентът и коя от влаковите композиции, минаващи през града е прегазила мъжа, както […]