Мбапе постави Шампионската лига пред световна титла

NetNews

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе сравни спечелената световна титла на Франция от Мондиал 2018 и Шампионската лига. Според него Ушатата купа е най-престижният трофей, който може да бъде спечелен, въпреки че по думите му тази с националния отбор е Свещен граал.

"Шампионската лига е много важна за мен. Спечелването на Световното първенство е нещо, което не разбрах веднага. За мен беше за първи път – добре, победихме, продължаваме напред, можем да се приберем спокойни. Не ми се наложи дълго да чакам тази победа, веднага спечелих турнира. Шампионската лига е различна. Трябваше да отпаднем от него, аз страдах, това е съвсем различно. Ако ПСЖ спечели, това ще бъде нещо специално, тогава ще бъда емоционален, въпреки че Световната купа е свещеният Граал. Но за мен Шампионската лига е най-престижна", каза Мбапе пред RMC Sport.

През 2018 г. Мбапе стана световен шампион с френския национален отбор. По това време той беше на 19 години.

В настоящият сезон ПСЖ стигна до 1/4-финалите на най-престижния европейски клубен турнир, където ще играе срещу Байерн Мюнхен (7 април – в Мюнхен, 13 април – в Париж).

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Наум Шопов сподели как се е заразил с COVID-19

"И нас не ни подмина“. Това споделиха наскоро Наум Шопов и съпругата му Теа Минкова. През COVID-19 мина цялото семейство, включително малката им дъщеря Амая. "Допуснахме няколко грешки и, за съжаление, се заразихме цялото семейство. Позволих си за момент да бъда безотговорен и да не спазя мерките". Това сподели в […]