Меси подобри пореден рекорд на Примера дивисион

NetNews

Звездата на Барселона Лионел Меси реализира два гола за успеха на тима си с 5:2 над Хетафе. Това позволи на 33-годишния аржентинец да подобри пореден рекорд на Примера дивисион.

Меси стана първият футболист в историята на испанския елит, който вкарва поне 25 попадения в рамките на 12 поредни сезона. Като цяло от началото на сезона той има 30 гола в 36 мача от всички турнири.

С първото си попадение срещу Хетафе, реализирано още в осмата минута, Лионел Меси сложи край на „сухата“ си серия срещу тима от „Колизеум Алфонсо Перес“. Той не се беше разписвал във вратата на отбора от мадридското предградие в три поредни мача.

Интересното е, че от началото на сезона в Примера дивисион капитанът на Барселона е вкарал повече голове отколкото целия отбор на Хетафе – 25:24.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Volvo ще намали емисиите на CO2 и ще спести милиарди

В подкрепа на дългосрочната цел на компанията да се превърне в кръгов бизнес до 2040 г., Volvo Cars ще създаде затворени процеси за материали с тежки вредни емисии като стомана и алуминий, както и за преработка, ремонт, повторна употреба и обновяване на части. „Volvo Cars има един от най-амбициозните климатични […]