Меси посвети титлата от Копа Америка на цяла Аржентина и на Диего Марадона

NetNews

Начинът, по който Лионел Меси отпразнува спечелената Копа Америка, първи негов трофей с националния отбор на Аржентина, показва колко важно бе това постижение за него. Десетката на „албиселесте“ написа емоционално съобщение в социалните мрежи, след като аржентинците успяха да прекъснат 28-годишната си пауза без трофей. Меси се обърна и специално към покойния вече Диего Армандо Марадона.

"Беше невероятен турнир. Знаем, че все още имаме какво да подобрим, но истината е, че всички дадоха всичко, което имаха и не мога да бъда по-горд от това, че съм капитан на този невероятен колектив. Искам да посветя този успех на семейството ми, което винаги ми е давало сили да продължавам напред, на приятелите ми, които обичам много, на всички, които ни вярваха, особено на всички 45 милиона аржентинци, които преживяват всичко това с ужасния вирус, особено на тези, които са се докоснали до него. И разбира се и на Диего, който със сигурност ни е подкрепял, където и да се намира“.

Накрая Меси помоли аржентинските фенове да продължат да се грижат за себе си, за да победят COVID-19: „За да продължим да празнуваме, трябва да продължим да се грижим за себе си, нека не забравяме, че трябва да изминем дълъг път, за да се върнем към нормалното и да спечелим борбата с вируса“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сделката между Ботев Пловдив и Зингаревич ще бъде финализирана утре

Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Даниел Сереидо сподели пред Sportal.bg, че утре сделката за придобиването на акциите на клуба от Антон Зингаревич ще бъде финализирана. Испанецът говори за случващото се с Тодор Неделев и подписването на новия му договор, като отхвърли твърдението, че националът ще получава по 20 000 евро […]