Милан с тежка загуба на „Олимпико“, Лацио се върна в играта

NetNews

Лацио разби с 3:0 Милан у дома в мач от 33-ия кръг на Серия "А". Два гола за "орлите" вкара Хоакин Кореа, а едно попадение добави Чиро Имобиле. С успеха на римския клуб битката за Шампионската лига става все по-жестока.

Три отбора имат 66 точки – Наполи, Ювентус и "росонерите". С 68 точки е Аталанта, а Лацио е шести с 61 пункта.

Срещата започна с положения и пред двете врати още от самото начало. След 20 секунди игра Рейна отрази удар на Чалханоглу. По-малко от две минути след първия съдийски сигнал Лацио поведе. Хоакин Кореа получи топката от Имобиле, преодоля Донарума и прати топката в опразнената мрежа.

Малко по-късно Донарума отрази опасен удар на Кореа. "Орлите" продължиха да доминират и удар на Милинкович-Савич мина над вратата.

След половин час игра Милан имаше отлична възможност да изравни. Чалханоолу получи топката в наказателното поле, финтира отлично, но стреля слабо и Рейна спаси. Малко след това Рейна трябваше да се намесва и след удар на Салемакерс.

Тимът на Пиоли можеше да се окаже догонващ с два гола малко преди почивката. Отлична контраатака бе завършена от Ладзаро, който прати топката в мрежата. Попадението обаче не бе зачетено поради засада след разглеждане на ситуацията с ВАР.

В 51-ата минута Лацио стигна до втори гол. Кореа получи отлично подаване, забави се с удара, но все пак преодоля Донарума за 2:0.

Кореа бе близо до хеттрик в 56-ата минута. Негов удар по диагонала бе блестящо отразен от Донарума.

В 87-ата минута резултатът стана класически. Имобиле получи пас от Ладзари и с хубав удар в левия ъгъл вкара за 3:0.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вашият хороскоп за днес, 27.04.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info Овен Подредете си отрано нещата, за да избегнете недоразуменията. Слушайте по-внимателно, онова което ви казват. Денят би могъл да е много успешен, ако сами не си поставяхте капани поради разсеяност. Телец Ще се окаже, че разполагате с повече средства, отколкото предполагате. Не бързайте да се хвалите наляво […]