Моуриньо: Ще спя като ангел!

NetNews

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола призна, че първият гол на Тотнъм в дербито между двата тима е изиграл ключова роля за крайния изход на мача. „Гражданите” загубиха с 0:2 в Лондон, а "шпорите" оглавиха временното класиране за радост на Жозе Моуриньо, който сподели, че ще спи като ангел.

„Можеше да бъде по-добре. Играхме така, както през целия сезон. Не се защитихме добре при първия гол. След него Тотнъм започна да се защитава много дълбоко в своята половина. Защитаваха се с шестима и не бе лесно. Въпреки това имахме своите шансове, но не успяхме да вкараме. Те създадоха два или три шанса на контраатака и загубихме мача. Още преди мача знаехме, че не трябва да допускаме първи гол. Отборите на Моуриньо са такива, правиш грешка и те наказват на контраатака”, сподели Гуардиола след мача.

„Чувството да си на върха е добро. Може би утре отново ще бъдем втори, но честно казано това не е проблем за мен. Аз съм доволен от развитието. Хората няма как да очакват, че след един сезон тук, ние ще се борим за титлата. Ние просто се борим за всяка победа във всеки мач. Разбира се, ще губим срещи, както ще правим и равенства. Вечерята тази вечер ще бъде приятна, ще гледам Атлетико Мадрид срещу Барселона и след това ще спя като ангел. Няма проблем, ако Лестър победи в неделя и ние отново се озовем на второто място”, коментира Специалния, който призовава вече да го бъде наричан Опитния.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Защо е препоръчително да се извърши антикорозионна обработка на автомобила преди зимата

През зимата пътищата в градовете са обилно обработвани с реактиви за обезледяване. Тази химия влияе агресивно върху каросерията на автомобила, а честите размразявания увеличават корозията на дъното и скритите му кухини. Сега ще ви разкажем как е възможно да избегнете основен ремонт на каросерията в бъдеще. Навремето за всеки соц. […]