Неприятна новина за милионите, обичащи Михаел Шумахер

NetNews

Изключително неприятна новина получиха всички фенове на Михаел Шумахер. Повече от седем години след тежкия инцидент, който претърпя седемкратният световен шампион във Формула 1, новините за състоянието му стават все по-оскъдни.

Сега обаче германското издание „Focus“ пише, че светът никога няма да разбере какво се случва с него и посочи две причини за това.

„Положението му е такова, че и най-добрите лекари в света не могат да направят прогноза. Промените в състоянието му са напълно нормални и ако в един ден е добре, на следващия може да се влоши, а после обратното.

Ако семейството му започне да говори, ще трябва да го прави всеки ден, а това няма да е добре за тях. На феновете на Шумахер трябва да им е ясно, че никога няма да разберат как е той, освен ако не се случи нещо крайно, което да определи бъдещето му“, гласи изданието.

Шумахер пострада много сериозно по време на ски спускане, при който пилотът удари главата си, а след това претърпя няколко операции и семейството му го скри от света.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Побеснял бизнесмен нахлу в дома на дядо от София и го преби (ВИДЕО)

Повече от брутална случка се разигра в столичния квартал „Надежда“ 3, съобщи Блиц, позовавайки се на свой читател. По думите му грозната сцена е станала в блок 304 в района. Мъжът, който изпрати видеа до медията ни, заснели бруталното престъпление, уточни, че то се е разиграло във вторник. От кадрите […]