Ники Михайлов: Казах на момчетата, че искам пет победи, първата вече е факт

NetNews

Капитанът на Левски Николай Михайлов коментира победата над Локомотив Пловдив на стадион "Георги Аспарухов". "Сините" записаха успех с 1:0 след гол на Найджъл Робърта.

„Беше тежък месец, особено с пандемията и възстановяването на футболистите. Някои играчи започнаха тренировки по различно време и видяхте, че както се казва едвам изкараха мача. Казах на момчетата, че съм горд с този отбор, независимо от позицията, в която се намираме. Сигурен съм, че ще се намираме на по-добра позиция в края на годината, а и на лятото догодина. Само да сме здрави и да се възстановим, защото ни чака в събота друг мач. Изстрадана победа и съм щастлив от този факт, защото имаме нов треньор и беше важно да го зарадваме и да играем добре. За мен винаги е важно да запазя суха мрежа, вкарахме гол, всички сме щастливи и продължаваме напред“, заяви Михайлов.

„Всеки иска да играе на максимума си. Променихме схемата си и виждате колко млади футболисти играят в нашия състав. Локомотив Пловдив до последно бе втори в класирането, а ние бяхме 12-и. Крачка по крачка вървим. Мисля, че днес изиграхме добър мач, с изключение на физическата ни подготовка на целия отбор заради карантината. Невъзможно е всички да бъдем на топ ниво. Дано ситуацията се оправи час по-скоро, не само при нас, а в целия свят. Дано януари направим една добра подготовка и да сме готови за старта на втория полусезон“, добави още той.

„Бяхме анализирали добре Локомотив и знаехме добрите и слабите им страни. Имат двама-трима национални състезатели, с които сме приятели от години и трудно можем да се изненадаме. Много са добре подготвени физически и виждате колко високи играчи имат. Младите момчета при нас се справиха. Естествено допускат грешки, както и ще допускат още и ние като отбор, но е важното да ги изчистваме и да вървим напред. Нямаме време, защото другият мач е в събота. Когато дойде новия треньор, казах на момчетата, че ни остават пет мача и гоним пет победи. Как ще го направим, не ме интересува. Първата вече е факт. Сега идва Арда, а след това друг мач. Няма да ни е лесно, но от началото на сезона ни е много трудно. Има бойци в тунела и съм радостен и горд като фен на Левски от това“, каза капитанът на „сините“.

„Това се решения на много звена. Има си треньорски щаб, ръководни фактори и те ще кажат къде можем да се подсилим. Дай Боже най-после да намерим този спонсор, който го очакваме толкова дълго време, защото наистина го правим от любов на Левски. Всеки мач се борим за победа, за феновете и всички, които помагат на клуба. Не трябва да забравяме, че трябва да се борим и за Купа през 2021 година. Надявам се да издържим до края на годината. Днес футболистите се опитваха да вземат глътка въздух. Трябва да се възстановим и да сме готови, нямаме друг избор“, заяви Михайлов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гърция с електронно депозиране на регистрационни номера

Гърция подготвя нова реформа за регистрационните номера на автомобили, съобщи Катимерини. Днес се внася разпоредба. Въвежда се за собствениците, които искат да обездвижат автомобилите си. Те ще посочат номерата на специална дигитална платформа. Регистрационните табели могат да бъдат запазени у дома. Предвидени са сериозни глоби. Те ще се факт, ако […]