Ники Михайлов си тръгва от Левски?

NetNews

Николай Михайлов ще напусне Левски след края на сезона. Капитанът на „сините“ ще си тръгне от „Герена“ като свободен агент.

Договорът на опитния вратар с родния му клуб е до 30 юни. До момента той не е получил предложение за удължаването му. Според хора от клуба ръководството на този етап не планира да отправи такова към вратаря. Михайлов е сред най-опитните футболисти на „Герена“. През есента той бе несменяем титуляр на вратата на Левски. След привличането на Звонимир Микулич през зимата остана на резервната скамейка. Бе титуляр единствено в мача с Ботев Пловдив от плейофите, когато хърватинът имаше лека контузия. Тогава бе с основна заслуга за победата с 1:0, отличавайки се с няколко изключителни спасявания. Получи повиквателна от националния селекционер Ясен Петров за контролите със Словакия, Русия и Франция.

При така създалата се ситуация Левски може да се окаже без вратари след края на сезона. Освен на Михайлов, изтичат договорите и на Микулич и Николай Кръстев. „Сините“ имат желание да задържат хърватина, но това изглежда трудно на този етап. Представителите на вратаря са поискали уверение, че всичко в клуба ще е наред от финансова гледна точка следващия сезон. Едва при това положение той би се съгласил да остане на „Герена“. След силните му игри през пролетта интерес към него имат няколко руски клуба.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Android 12 заменя ключа за колата с телефон

Както преди няколко дни ви информирахме, Google ще представи новата операционна система Android 12 през тази седмица, а заедно с нея ще видим и една интересна функция, засягаща автомобилите. Новата версия ще позволява отключване на автомобила само с помощта на телефона. За сега услугата ще е достъпна само за някои […]