Николай Михайлов коментира сътресенията в ЦСКА

NetNews

Капитанът на Левски Николай Михайлов коментира сътресенията в ЦСКА.

"Не злорадствам. Винаги съм казвал, че е важно за българския футбол Левски и ЦСКА да ги има, да има дерби, независимо от враждата между нашите фенове. Това е жалко като цяло. Надявам се да се стабилизират и всичко да е наред с техния отбор", каза Михайлов.

"В Левски в момента всичко се развива нормално. Знаете, че измина тежка година. Тази ще е подобна, но се надявам все пак да е по-добра. Направихме добра подготовка и селекция. Надявам се в края на сезона да сме на по-добро място, защото Левски не заслужава да е на сегашното (б.а – осмо). Ще се борим и за Купата на България", добави Михайлов в Шоуто на Цитиридис.

Стражът коментира и участието си в рекламата на efbet. "Коментирахме с хората, с които направихме рекламата. Казаха: "Проблем ли ще бъде за теб по такъв начин да бъде направена?" В крайна сметка това бе част от живота ми. Не е тайна за никого, че в последните 12 месеца имах проблеми в Левски, бях се отчаял и бях качил доста".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мъже нахлуха в училище край Варна и пребиха ученик

Трима мъже от с. Бозвелийско за задържани за побой, който нанесли на 13-годишно момче в в местното училище. Вчера по обяд те нахлули в школото и набили ученика, който е с счупен пръст и контузия на китка, съобщиха от ОД МВР – Варна. Сигнал за инцидента в училището е получен […]