Осъдиха фен на Сити за расистки обиди към футболисти на Юнайтед

NetNews

Запалянко на Манчестър Сити беше признат за виновен по обвинение за нанесени обиди на чернокожи футболисти по време на градското дерби с Юнайтед през 2019 година. Привърженикът на английския шампион няма да може да посещава всички стадиони във Великобритания за срок от три години.

Антъни Бърк, който подкрепя "небесносините", беше обвинен в прояви на расизъм миналия март. Той е издавал маймунски звуци и е правил обидни жестове. Паричната глоба на Бърк е в размер на 500 лири.

Скай Спортс съобщи, че фенът на Сити има доживотна забрана за посещение на мачове на своя любим отбор.

"Нито един човек от нашето общество не може да бъде подлаган на такова нещо, особено на своето работно място", заяви Сюзън Мълдауни, детектив от полицията в Манчестър.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Болница "Лозенец" отговори на здравния министър

Болница "Лозенец" излезе с официална позиция във връзка с разпространените от служебния министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров "данни" за нарушения, свързани с източване на Здравната каса и неправомерни трансплантации, извършени в болницата. "Внушенията за „източване на здравната каса“ са несъстоятелни и неверни. Няма щета за НЗОК, а е станала […]