Отлагат кръг от efbet Лига заради парламентарните избори

NetNews

Изборите за ново правителство в България ще окажат влияние и върху футбола в елитната ни efbet Лига. 23-ият кръг от родното ни първенство, който се пада точно тогава, когато са и изборите у нас (4.04), ще бъде отложен с една седмица, научи Sportal.bg.

По този начин се получава пауза от 3 седмици без футбол в родния ни елит, тъй като предната седмица има мачове и на националния ни отбор – на 25.03 срещу Швейцария, 28.03 срещу Италия и 31.03 срещу Северна Ирландия. Това означава, че между 20-и март и 11-и април няма да има мачове от efbet Лига.

На 05.04 (понеделник), денят след изборите, обаче ще се проведат мачовете от 25-ия кръг на Втора лига, а на 06.04 и 07.04 ще се изиграят по план и първите полуфинали за Купата на България.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

13-ият зодиакален знак: ревнив, свободен, кариерист

Има един мит, който гласи, че наскоро се е появил 13-ият знак от Зодиака. Доста време обаче той е оставал непризнаван. Вярва се, че нашите предци са поделили небето на дванадесет равни части, като всяка от тях е по 30 градуса. Преди хиляди години обаче все още не се е […]