Официално: България се изправя срещу Франция в контрола

NetNews

България ще играе официално приятелски мач срещу световния шампион Франция на 8 юни в Париж. Контролата на националните тимове вече е официализирана с договор между федерациите на двете страни. За "петлите" това ще е последна проверка преди началото на Европейското първенство, на което те ще започнат участието си срещу Германия на 15 юни в Мюнхен на "Алианц Арена".

Френската национална телевизия TF1 е взела правата за контролната среща. Три телевизии държат правата за излъчване на мачовете на световните шампиони, а ТF1 излъчва 28-те най-рейтингови срещи, които представляват интерес за обществеността. Следващите 36 мачове попадат в списъка на приоритети на телевизия beIN Sports, която излъчва предимно срещите на "петлите" срещи националните отбори на арабските страни. Най-малък брой мачове са притежание на телевизия M6.

За българския национален отбор под ръководството на Ясен Петров това е третата среща през летния цикъл след гостуването на Словакия на 31 май и на Русия на 5 юни.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Изписаха Славиша Стоянович от болницата

Треньорът на Левски Славиша Стоянович бе изписан от ВМА. Специалистът ще продължи да се лекува в домашни условия, тъй като трябва да остане под карантина. Вероятно до края на редовния сезон мачовете на Левски ще бъдат водени от Живко Миланов. "Сините" имат мачове с Лудогорец, Локомотив Пд и ЦСКА. Бившият […]